[ comfort zone ]

Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. Het concept van [ comfort zone ] is uniek. Het is afkomstig uit Italië en wordt gekarakteriseerd door het typische Italiaanse gevoel voor ontwerp en elegantie. Daarnaast heeft [ comfort zone ] een natuurlijke en aangename Oosterse benadering. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling en het bevorderen van een gezonde en duurzame lifestyle, met bewust gekozen en geavanceerde, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen om zichtbare verbeteringen te bieden voor huid, lichaam en geest.

Wij beschouwen de huid als de spiegel van de keuzes die we iedere dag maken. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten. Zodat de behandelingen perfect aansluiten op wat uw huid nodig heeft. Wij inspireren u om zo goed mogelijk voor uw huid, lichaam en geest te zorgen. Samen met de behandelingen en onze producten voor thuis werken we samen naar een optimaal resultaat.

Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd, dit
 zorgt voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling voor de ultieme ontspanning.

Prijslijst

Ik ben te allen tijde bereid om u vrijblijvend te woord te staan als u vragen heeft over welke behandelingen ik aanbied, over de inhoud of de prijzen van behandelingen. 

De prijslijst kunt u aanvragen via 'contact'. 

Bio-Peeling


De Bio-peeling behandeling is een unieke 100% natuurlijke kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze Bio-peeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen(corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Bio-peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Bio-peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.
 
RESULTAAT
 De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn  gladder en pigmentatievlekken verminderd. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.
 
DE BIO-PEELING BIEDT OPLOSSINGEN VOOR HUIDPROBLEMEN ALS:
-Acne, vette huid
-Grove poriën en onzuiverheden
-Rimpels, fijne lijntjes en preventieve werking
-Vale (rokers) huiden
-Pigmentvlekken, littekens en striae
-Couperose en rosacea
 
 
Informeer naar de mogelijkheden.